DATE: 05/02/2016
TIME: 20:15
LOCATION: Veendam
VENUE: Theater van Beresteyn
zoektocht naar geluk 05/02/2016

Wat is geluk? Waar en hoe vind je geluk? En hoe houd je geluk vast? Velen zijn er hartstochtelijk naar op zoek en dwalen van het ene naar het andere verlangen. Petra Berger gaat in haar nieuwe muzikale voorstelling op zoek naar antwoorden op deze belangrijke levensvragen.
Petra neemt haar publiek mee in een terugblik op haar persoonlijke zoektocht naar het ware levensgeluk. Ze vertelt openhartig over de ups en downs in haar leven en deelt de rijkdom aan ervaringen en de positieve inzichten die zij heeft verworven. De verhalen worden omlijst door pakkende kippenvel liedjes uit haar eigen repertoire en mooie nummers uit de wereld van de kleinkunst en lichte- en populair klassieke muziek.
Petra wordt muzikaal ondersteund door twee veelzijdige multi-instrumentalisten; Edwin Schimscheimer en Frank van Essen. Het gesproken woord zal naadloos aansluiten op de muzikale kwaliteit die Petra Berger al zo vele jaren kenmerkt. Hoe mooi zou het zijn als iedereen na afloop met een gelukzalig gevoel huiswaarts kan gaan?

Petra Berger - Sing - Speak - Inspire - Copyright 2016